• Om oss

TC Företagen

Etablerades 2002 och har sedan dess arbetat aktivt med att anpassa verksamheten efter marknadens behov. TC Företagen är ett expansivt serviceföretag som med sin unika nisch är verksam inom två olika branscher.

Dels som underleverantör till fordonsindustrin samt den grafiska kreativa branschen. Vi har samlat båda verksamheterna under samma tak och kan på så vis erbjuda en helhetslösning som gör oss konkurrenskraftiga på marknaden. Tillsammans är vi idag cirka åttio medarbetare och bedriver större delen av verksamheten i våra moderna, skräddarsydda och miljöanpassade lokaler på 2000kvm intill motorvägen i Södertälje.

Vi jobbar ständigt med att sätta vår egen prägel i branschen för att utmana uppfattningen om vad en traditionell verksamhet i vår bransch innebär.

Som kund hos TC Företagen kan du förvänta dig en verksamhet som ständigt arbetar för att överträffa dina förväntningar genom att efterleva våra grundvärderingar engagemang, flexibilitet och kundfokus. Vi är en leverantör som anpassar oss efter dina behov, hjälper dig att hitta nya lösningar samt värdesätter relationen till dig som kund.

TC Företagen

Engagemang - Flexibilitet - Kundfokus

Kontakta oss