• Dekor & Skyddsfolie

Dekormontering

Bildekor är ett fantastiskt sätt att marknadsföra ert företag. Det är väldigt många tusen par ögon som ert fordon passerar varje dag och en dekor som tydligt signalerar ert budskap är en ovärderlig annonspelare.

Vi hjälper er med allt oavsett om det handlar om att ta fram en enkel tjänstebilsdekor eller foliering av delar eller varför inte helfoliera ditt fordon om ni verkligen vill synas och sticka ut i mängden.

Har ni en egen idé ni vill att vi utgår ifrån så arbetar våra duktiga grafiker tillsammans med er för att realisera den på era fordon. Har ni inte en färdig idé är det inget hinder, vi hjälper er mer än gärna att profilera er. 

Skyddsfolie

Stenskottsskydd eller skyddsfolie som den också kallas används för att skydda den tunna lacken på dagens bilar. Här väljer man mellan att skyddsfoliera utsatta delar eller om man så föredrar hela fordonet.

Folien är transparant och fungerar även perfekt för att montera på insteg som lätt repas av skor samt vid bagageluckan för att skydda vid inlastning av bagage.

Vanligt är att förutom inlastningsskydd och insteg välja att skydda front, huv, speglar samt även framskärmar på modeller där dessa är speciellt utsatta.

Den skyddsfolie som vi använder heter Hexis Bodyfence.

Namn:

Telefon:

Epost:

Meddelande:

81364


Kontakta oss