Nu söker vi nya medarbetare

Är du en lagspelare med intresse för bilar? Du kanske har en idrottsbakgrund och söker ditt första jobb? Just nu söker vi medarbetare inom fordonstest och bilvård! Ta möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med oss!  

Om tjänsten

Vi söker medarbetare för heltidsanställning och timanställning, tillsvidare, dagtid och/eller kvällstid med start så snart som möjligt. Du kommer att jobba i stora lokaler på någon av våra verksamheter i Södertälje, med den senaste tekniken och produkterna inom branschen. Lön enligt kollektivavtal.

Om dig

Du kommer att få en intern utbildning och introduktion till jobbet hos oss. Därför är tidigare erfarenhet inget krav, men har du jobbat med fordon eller har ett intresse för bilar är det ett stort plus!

Det vi tycker är viktigast för att du ska trivas och lyckas hos oss är att du tycker det är kul att lära dig nya saker, är flexibel och noggrann. Du bör ha B-körkort.

Om oss

Med över 20 års erfarenhet och ett stort fokus på service hjälper vi våra kunder med allt från skyltar och dekor till fordonstester, biltvätt och bilglas. Vi är flera olika team där bland annat bilvårdstekniker, fordonstestare och glasmästare ingår och behöver helt enkelt nya medspelare.

Har du frågor om tjänsten eller vill ansöka kontakta Sebastian Landberg, sebastian.landberg@tcforetagen.se eller Christofer Blid christofer.blid@tcforetagen.se

Urvalsprocessen sker löpande, tillsättning omgående.

 

Kontakta oss