• Försäljning

Nu söker vi på TC Företagen en ny B2B säljare!

Vi söker en driven, passionerad och relationsskapande säljare som får energi av mötet med kund, att skapa nya kundrelationer samt att överträffa kundens förväntan.

För att lyckas hos oss behöver du vara extremt duktig på att interagera med alla typer av människor. Vi tror att du arbetat med försäljning under 1-2 års tid och är redo för en ny utmaning. Du bör vara intresserad av fordon då en stor del av arbetet handlar om att hjälpa kunden med profilering av deras olika fordon. Hos oss kommer det inte att finnas några lugna dagar utan du bör få energi av högt tempo och många personkontakter.

Du behöver kunna förstå färg och form på åtminstone en basal nivå för att kunna hjälpa kunden i ett tidigt skede att förstå vad som kan göras och guida denne på bästa sätt innan våra grafiker tar över.

Du är en utpräglad lagspelare som samtidigt kan arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt på ett kreativt och nytänkande sätt och utvecklar ständigt ditt och andras sätt att arbeta. Du tycker om att göra affärer och din entusiasm och ditt glada humör smittar av sig på andra.

Kvalifikationer

  • 1-2 års relevant erfarenhet av försäljning
  • Kommersiell förståelse och kunskaper att hantera matematiska utmaningar
  • Giltigt B-körkort är ett krav
  • Goda kunskaper i MS Officepaketet
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

För frågor om tjänsten kontakta Verksamhetschef, Daniel Hägg, daniel.hagg@tcforetagen.se

TC Företagen

Engagemang - Flexibilitet - Kundfokus

Kontakta oss