• Försäljning

Backoffice administratör till TC Företagen

Rollbeskrivning

 

Du deltar aktivt i arbetet för att säkerhetsställa att den dagliga driften löper på som den ska. Detta innebär bland annat uppföljning av arbetsorder från försäljningsavdelning, se till att orders är korrekt ifyllda & montering/produktion är informerade om vad som ska hända.

Du ansvarar för att alla arbetsorder finns på monteringstavlan senast dagen innan montering ska utföras och att materialet därmed är producerat.

Du hjälper till att kontinuerligt se över grafikers planering för att kvalitetssäkra innehållet på arbetsordrar och kontrollera om något saknas eller behöver prioriteras.

Du tar löpande emot kunder under dagen och hänvisar dem till respektive avdelning.

Du svarar i telefon via växel under dagtid och tar emot de ordrar som rings in från kunder.

Du ansvarar för att bilnycklar som kunder lämnar in lämnas till respektive testare.

Vem söker vi?
För att lyckas hos oss behöver du vara duktig på att interagera med alla typer av människor. Hos oss kommer det inte att finnas några lugna dagar utan du bör få energi av högt tempo och många personkontakter. Du är flexibel, driven & förväntar dig att växa med rollen.

Du är en stark lagspelare och drivs av att hjälpa dina medarbetare och ditt team att nå nya mål. Olika arbetsmoment har skiftande arbetsbelastning, därav ser vi att du är noggrann & klarar att prestera med kvalitet. Vi ser att du behärskar det svenska språket i både tal & skrift fläckfritt samt även talar engelska. Du behöver ha giltigt B-körkort.

Anställningsform
Tillsvidare anställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan
Skicka in dig ansökan med CV & personligt brev till säljledare, Martin.nilsson@tcforetagen.se

 

TC Företagen har funnits sedan 2002 och utsågs 2017 till årets företag i Södertälje och Nykvarn av Företagarna.

Tillsammans är vi idag ca 75 stycken medarbetare varav 20 personer som arbetar med Dekor & Skylt. Inom Dekor & Skylt arbetar vi med hela kedjan från idé till färdig produkt och montering. Säljteamet består idag av 2 personer. Vi finns i våra moderna lokaler i Moraberg intill motorvägen i Södertälje.

Varmt välkommen med din ansökan!

TC Företagen

Engagemang - Flexibilitet - Kundfokus

Kontakta oss